Suiten

Spuiterij Remmerden beschikt over zes ruime, professionele droog/spuitcabines met railbanen, waarmee grote en zware objecten verplaatst en opgehangen kunnen worden. Door de afmetingen van deze overdrukcabines kunnen zeer grote oppervlaktes (industriële) materialen, voertuigen, opleggers, maar ook kleine seriematige objecten gespoten worden.

lagerweij.jpgDe meest uiteenlopende uitstralingen naar ieders wens kunnen worden gerealiseerd. Remmerden heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het vasthouden van de originele kleuren is van groot belang, daar objecten onderhevig zijn aan vele invloedsfactoren. Of het nu een natlaksysteem is of een meerlaagssysteem, iedere uitstraling heeft zijn eigen spuitproces. Voorbeelden van dergelijke spuitprocessen zijn o.a.:

- Airmix spuiten
- Airless spuiten
- Electrostatisch spuiten
- HVLP spuiten (High Volume Low Pressure)

 Erkend SIKKENS Specialist

sikkens60Truckspuiterij Remmerden is erkend Sikkens specialist. Sikkens is onderdeel van de Akzo Nobel groep, ’s werelds grootse leverancier van verf en lakken. Akzo streeft naar milieuvriendelijk oplossingen. Als specialist kunnen wij adviseren over het aan te brengen product en de mengmogelijkheden, waarbij keuze is uit 60.000 kleuren.

Remmerden Spuiterij

Remmerden 46
3911 TZ Rhenen

Postbus 113
3910 AC Rhenen

T: +31 (0)317 619 106
F: +31 (0)317 612 357