Stralen

Remmerden is een erkend straalbedrijf voor de omgeving Rhenen, Veenendaal, Ede, Wageningen Tiel, Nijmegen en Arnhem.

Industrie stralen

Om tot een goede hechting van de vervolglagen te komen, dient het voorwerp te worden ontdaan van oude verflagen en eventuele roest. Door stralen wordt dit resultaat bereikt. Stralen is van essentieel belang voor een optimaal resultaat bij ieder verfsysteem.

Ieder materiaal vergt een andere aanpak. Doordat wij kunnen zandstralen en gritstralen, kunnen wij ieder oppervlak op de juiste wijze voorbehandelen en reinigen. Na het stralen kunnen de verschillende producten op diverse manieren worden geconserveerd. Door deze veelzijdigheid biedt Remmerden een compleet programma.

Na het stralen wordt een vervolglaag aangebracht. Dit kan schooperen zijn, of het aanbrengen van de juiste verf of coating, zodat het object jarenlang beschermd is tegen roest en andere invloeden. Goed stralen is een vak. Het is de basis voor een prachtige afwerking van uw product.

Remmerden Straalbedrijf beschikt over een grote straalcabine van 18 x 5 meter. Zowel grote industrie straal objecten als seriematige kleine opdrachten kunnen in deze cabine worden gestraald.

Remmerden Spuiterij

Remmerden 46
3911 TZ Rhenen

Postbus 113
3910 AC Rhenen

T: +31 (0)317 619 106
F: +31 (0)317 612 357